Å kjøpe og selge næringseiendom kan være enda mer opprivende enn å kjøpe og selge boligeiendommer, da verdiene til eiendommene og regelverket som er involvert, gjør kostnadene ved et feil trekk veldig høye. Det er imidlertid måter å navigere i den urbane jungelen av kommersielle eiendomstransaksjoner, og denne artikkelen er her for å hjelpe.

Et viktig tips å huske med utleie eiendom er å få hele kontrakten og vilkårene skriftlig. Dette er viktig fordi dette er din eiendom, og hvis noe går galt i løpet av leieperioden, vil du ha så mye på papiret for å sikkerhetskopiere deg som mulig.

Et viktig tips å huske når du investerer i næringseiendom er å kjøpe en eiendom med så mange enheter som du har råd til. Dette er viktig fordi inntektsforholdet ditt vil øke med jo flere enheter du leier ut. Selv om du må betale mer på forhånd, vil avkastningen på investeringen bli mye større.

Kontroller at alle detaljer er ferdigstilt. Etter at du har signert en eiendomskontrakt, må du holde kontakten med utlåner og eiendomsmegler. En god eiendomsmegler vil gå gjennom alt du trenger å ha på plass før oppgjøret. Forsikre deg om at du har riktig forsikring og har funnet ut om eiendomsskatten din vil bli inkludert i boliglånsbetalingen, eller deg hvis du trenger å betale den separat.

Gjør litt legwork når du leter etter en eiendomsmegler. Før du velger en agent, ta en titt rundt i byen. Hvilke agenter eller byråer ser du mest annonsert? Ser du noen av skiltene deres foran husene? Hvor mange av disse husene har solgt? La dette hjelpe deg med å gjøre et valg når du velger den mest lovende agenten.

Hvis du er ny i eiendomsspillet, kan det være fristende å prøve å kjøpe mange forskjellige typer eiendommer. selv om de kan høres ut som en god idé, er det vanligvis ikke det beste å gjøre fordi du ville gjort det bedre å mestre en type eiendom i stedet for å ha flere typer som bare er gjennomsnittlige.

Du vet allerede at du er en motivert kjøper; nå må du bare finne en passende motivert selger som er klar og villig til å liste og selge eiendommen sin for godt under markedsverdien. Oppsøke eiere av næringseiendommer som har et presserende behov for å selge og derfor er mer åpne for forhandlinger.

Hvis du ser på en bestemt næringseiendomsoppføring, og du kommer i kontakt med en person som er på eiendommen – sørg for å finne ut om de er en agent eller en ansatt hos eieren av eiendommen. Det vil beskytte interessene du har i eiendommen.

Kommersiell eiendom er en multibillion dollar per år industri, og hvis du vet hva du gjør, kan du tjene noen alvorlige penger i dette markedet. Hvis du legger tipsene i denne artikkelen til bruk, kan du også redusere mengden stress som er involvert i å kjøpe eller selge næringseiendom for virksomheten din.

Kjøpe Og Selge Næringseiendom